Agents of Edgewatch 4 of 6: Assault on Hunting Lodge Seven

Model/varenr.: PZO90160

Edgewatch eventyret  fortsætter! Bevæbnet med identiteten af ​​en magtfuld Norgorber-kultist, der tilhører den såkaldte Twilight Four, infiltrerer agenterne et selskab af alkymister og gifteksperter for at pågribe den uhyggelige Infektor i hans underjordiske skjulested. Men inden de kan få deres højtstående kriminelle tilbage til hovedkvarteret, tvinger dårligt vejr og bureaukratiske forhindringer dem til at forskanse sig i den forladte Hunting Lodge Seven, hvor de skal forsvare sig mod mystiske angribere og snigmordere, der har til hensigt at komme til deres fange. Kan heltene afværge angrebet længe nok til at se Infektoren sættes bag lås og slå? Og hvilke okkulte mysterier vil de afsløre, når de forfølger deres næste spor, en tur ind i den hjemsøgte gamle forlystelsespark, der hedder Harrowland?

“Assault on Hunting Lodge Seven” er et Pathfinder-eventyr for fire karakterer på 12. niveau. Dette eventyr fortsætter Agents of Edgewatch Adventure Path, en seks-delt månedlig kampagne, hvor spillere påtager sig rollen som byvagter og kaster retfærdighedens lys over for Absaloms mest uhyggelige kriminelle. Dette bind inkluderer også nye regler og inspirerende detaljer om legenderne fra den mystiske Harrow, fortællinger om nogle af de utallige dødelige, der stræber efter guddommelighed via Test of the Starstone, og en skare nye monstre og skurke til urban fantasy-kampagner.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

Dette eventyr er lavet til Pathfinder 2nd Edition.

189,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: