The Slithering

Model/varenr.: PZO9557

I den kosmopolitiske handelsby Kibwe, i udkanten af Mwangi-vidderne, smelter uskyldige mennesker ramt af en frygtelig forbandelse, der kaldes the Slithering, til ondskabsfulde slimmonstre.

Heltene er i centrum for denne slimede forbandelse og er måske de eneste, der er i stand til at genfinde den ældgamle magi, der kræves for at bryde den. Ved at spore forløbet af forbandelsen gennem Kibwes farverige markeder og helligdomme, skal heltene løse mysteriet om forbandelsens oprindelse og opdage den rolle, det uhyggelige Aspis Consortium spiller i den udfoldende sammensværgelse. Mysterierne, som heltene afslører, kan varsle en ny æra med rigdom og velstand i Kibwe, hvis heltene kan overleve the Slithering og nå at opleve det!

The Slithering er et deluxe eventyr for karakterer på 5. niveau skrevet af Ron Lundeen. Med skræmmende nye monstre, frastødende nye regler og magiske genstande og et dybtegående kig på en af de mest spændende byer i den jungle-kvalte Mwangi-expansion giver The Slithering et væld af hemmeligheder og farer!

Dette scenarie er lavet til Pathfinder 2nd Edition.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,22 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer