Agents of Edgewatch 3 of 6: All or Nothing

Model/varenr.: PZO90159

Da Edgewatch-agenterne modtager en velfortjent forfremmelse og overførsel til Absaloms interjurisdiktionelle Starwatch company, finder de at med større ansvar følger større farer. På sporet af den morderiske Norgorber-kultist kaldet Skinner, finder agenterne sig fanget mellem to sider af en bande-krig i the Docks, og de skal vælge, hvilken bande de vil tippe skalaen til fordel for, så de kan få de beviser de har brug for. Deres efterforskning fører dem til Lucky Nimbus casino for at udføre et dristig kup, og derefter gladiatorarenaen kendt som Irorium for at stoppe en forfærdelig plan der truer tusinder af liv!

“All or Nothing” er et Pathfinder-eventyr for fire karakterer på 9. niveau. Dette eventyr fortsætter Agents of Edgewatch Adventure Path, en seks-delt månedlig kampagne, hvor spillerne påtager sig rollen som byvagtsofficerer og jagter Absaloms mest skændige kriminelle elementer. Dette eventyr inkluderer også nye regler og inspirerende detaljer om nogle af Absaloms berygtede bander, de forskellige konkurrencer om styrke og smidighed, der afholdes i Irorium, og et væld af nye monstre til urban fantasy-kampagner.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

Dette eventyr er lavet til Pathfinder 2nd Edition.

189,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: