Extinction Curse 6 of 6 - The Apocalypse Prophet

Model/varenr.: PZO90156

Heltene har endelig opnået de magiske energier trukket fra de livgivende aeon-orbs. De skal nu skalere de højeste toppe på Starstone Isle og overvinde snu dæmoner og kæmpe mod de mægtigste xulgath fra dybt under jorden. I en fældebefængt dungeon konstrueret af Aroden selv arbejder den snedige ypperstepræst for xulgaths for at løse hemmelighederne bag den frygtede udryddelsesforbandelse. Hvis heltene ikke kan stoppe ham, vil en apokalyptisk ødelæggelse udslette alt liv i Absalom!

“The Apocalypse Prophet” er et Pathfinder-eventyr skrevet af Lyz Liddell for fire karakterer på 18. niveau. Dette eventyr fortsætter Extinction Curse Adventure Path, en seks-delt månedlig kampagne, hvor heltene har et omrejsende cirkus, og de afslører et plot for at udrydde alt liv fra øerne i det indre hav. Dette bind inkluderer også en Gazetteer af de forbudte Kortos-bjerge, en undersøgelse af levn efterladt af den døde gud Aroden, nye monstre og nye regler.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

Dette eventyr er lavet til Pathfinder 2nd Edition.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer