Extinction Curse 5 of 6 - Lord of the Black Sands

Model/varenr.: PZO90155

På jagt efter en livgivende aeon-kugle langt under overfladeverdenen drager heltene ind i et korrumperet Darklands waste kendt som Vault of the Black Desert. Sat mod lurende, vampyrlignende urdefhan og andre fremmede underjordiske væsener sporer heltene den mistede artefakt til en enklave af udøde dark elves i den groteske by i hvælvingens sorte hjerte, hvor de skal konfrontere det ondsindede mumie, der stræber efter at blive denne ørkens evige suveræn!

“Lord of the Black Sands” er et Pathfinder-eventyr for fire karakterer på 15. niveau. Dette eventyr fortsætter Extinction Curse Adventure Path, en seks-delt månedlig kampagne, hvor heltene har et omrejsende cirkus, og de afslører et plot for at udrydde alt liv fra øerne i det indre hav. Dette bind inkluderer også en Gazetteer af den skumle by Shraen, nye monstre og nye regler.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

Dette eventyr er lavet til Pathfinder 2nd Edition.

189,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer