Pathfinder - Extinction Curse 2 af 6 - Legacy of the Lost God

Model/varenr.: PZO90152

Heltene bringer deres Circus of Wayward Wonders til byen Escadar for at udnytte deres nyvundne berømmelse og færdigheder. Men gamle fjender lurer i byen, inklusiv den grusomme Mistress Dusklight og hendes himmelske menagerie. Mens de undersøger den stigende xulgath-trussel i et lukket tempel til Aroden, menneskehedens døde gud, lærer heltene, at alle deres fjender arbejder sammen. Åbenbaringen tvinger dem til at tage til the Celestial Menagerie for at bringe retfærdighed til den onde ringmester.

"Legacy of the Lost God" er et Pathfinder-eventyr for fire figurer på 5. niveau. Dette eventyr fortsætter Extinction Curse Adventure Path, en kampagne i seks dele, hvor heltene fører et omrejsende cirkus, mens de afslører et plot for at udrydde alt liv fra Starstone-øerne i hjertet af the Inner Seas. Dette eventyr inkluderer også information om kattefolket i Golarion og de skurke xulgaths, samt nye monstre og cirkustemaer.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: