Agents of Edgewatch 2 of 6: Sixty Feet Under

Model/varenr.: PZO90158

Edgewatch-agenterne følger op på et spor i Absaloms økonomiske centrum, hvor de følger en række ledetråde for at finde målet for et forestående bankrøveri og sætte en stopper for forbrydelsen, før den finder sted. Røveriet viser sig dog kun at være et stykke til et meget større puslespil - efter at heltene har undersøgt bankrøvernes skjulested, fører stien dem i sidste ende ind i byens ekspansive netværk af underjordiske katakomber, hvor agenterne infiltrerer og opløser en af Absaloms mest ondskabsfulde og morderiske kulte.

"Sixty Feet Under" er et Pathfinder-eventyr til fire karakterer på 4. eller 5. niveau. Dette eventyr fortsætter Agents of Edgewatch Adventure Path, en seks-delt månedlig kampagne, hvor spillerne påtager sig rollen som byvagtsofficerer, der kaster retfærdighedens lys over for Absaloms mest uhyggelige kriminelle elementer. Dette eventyr inkluderer også nye regler og detaljer om Golarions mystiske underkontinent Vudra, de forskellige vagtgrupper i Absalom og en masse nye monstre.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

Dette eventyr er lavet til Pathfinder 2nd Edition.

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer