Agents of Edgewatch 1 of 6: Devil at the Dreaming Palace

Model/varenr.: PZO90157

Gør dig klar til at polere dit badge og meld dig til tjeneste - Agents of Edgewatch Adventure Path begynder her! I denne spændende nye Pathfinder-kampagne påtager spillerne sig rollen som friske rekrutter fra Edgewatch, den nyeste division af Absaloms byvagt. Arbejdet med bekæmpelse af kriminalitet under dette års Radiant Festival - en storslået hundredeårig samling af udstillere og vidundere fra hele verden, der dette år fejrer den store genåbning af Absaloms forræderiske Precipice Quarter, der længe har været et ødelagt tilflugtssted for monstre og kriminelle. Kort efter at have taget den nye tjans, lærer detektiverne, at messen ikke kun har tiltrukket lommetyve og vandaler, men også giftmordere, kidnappere og endda en sadistisk seriemorder, og det er op til Agents of Edgewatch at knække sagen og bringe disse skurke til retfærdighed!

"Devil at the Dreaming Palace", af fan-favoritforfatter James L. Sutter, er et Pathfinder-eventyr for fire karakterer på 1. niveau. Eventyret starter Agents of Edgewatch Adventure Path, hvor heltene slutter sig til byvagten for at løse en række forbrydelser på tværs af Absalom, City of Lost Omens, før skurkene kan udføre det ultimative kup! Dette bind inkluderer også en dybtgående Gazetteer af Absaloms Radiant Festival, tematisk passende nye monstre og nye regler designet til at støtte Agents of Edgewatch-kampagnen!

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

Dette eventyr er lavet til Pathfinder 2nd Edition.

189,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: