Grundspil

Agricola: Family Edition, Eng

Model/varenr.: MFG3514

I Agricola er du en landmand i en træhytte med din ægtefælle og ikke meget andet. På en tur kan du kun foretage to handlinger, en for dig og en for ægtefællen, fra alle de muligheder, du finder på en gård: indsamling af ressourcer, bygning af enge og så videre. Du overvejer måske at få børn for at få mere arbejde, men først skal du udvide dit hus. Og hvad skal du så fodre alle de små unger med?

Agricola er et turbaseret spil. Der er 14 spilrunder i 6 faser med en høst i slutningen af hver fase (efter runde 4, 7, 9, 11, 13 og 14).
Hver spiller starter med to meeples, som hver kan foretage en handling pr. runde. Der er flere muligheder, og mens spillet skrider frem, får du flere: Hver runde bliver en (fast) ekstra mulighed tilgængelig. Hver handling kan kun udføres af én spiller i hver runde, så det er vigtigt at gøre nogle ting med høj præference.

I forhold til forgængerens familiespil er meget ændret: Den nye handling hver runde er fast, og spillet er blevet forenklet ved at fjerne sten og grøntsager. I lighed med 'Agricola: All Creatures Big and Small' er der nu bygninger (i stedet for de store forbedringer), der giver point for resterende ressourcer i slutningen af spillet.
Der er heller ingen bygningsrestriktioner (eller spillerplader). Og endelig er der ingen negative point eller pointgrænser længere, hver spiller scorer simpelthen for alt, hvad han har opnået.

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
299,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,976 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: