Unmatched Robin Hood vs Bigfoot

Model/varenr.: IEL1759

I kamp er ingen lige.

Unmatch er et asymmetrisk miniature kampspil for to eller fire spillere. (Bemærk, at dette sæt kun er til to spillere, men det kan kombineres med andre sæt, der alle kan bruges op til fire spillere.) Hver helt er repræsenteret af et unikt deck designet til at efterligne deres stil. Taktisk bevægelse og ingen kamp uafhængigt af held skaber en unik spilleoplevelse, der belønner ekspertise, men lige når du har mestret et sæt, ankommer nye helte for at give alle nye kampmuligheder.

I Robin Hood vs. Bigfoot udmærker Robin Hood og hans håndlangere sig med angreb fra distancen og røveri fra deres modstandere. Bigfoot og hans kammerat, Jackalope, styrter gennem skoven med hurtige angreb, før de forsvinder som de aldrig var der.

Kamp løses hurtigt ved at sammenligne angreb- og forsvarskort. Imidlertid fører hvert korts unikke effekter og et enkelt, men dybt timingssystem til interessante beslutninger hver gang. Spillet har også en opdateret version af line of sight systemet fra Tannhauser til range attacks og area effects.

Spillet inkluderer et dobbeltsidet bræt med to forskellige slagmarker, prewashed miniaturer for hver helt, og brugerdefinerede livstællere, der er bragt til live med fantastiske kunstværker af Oliver Barrett og de kombinerede designteams fra Restoration Games og Mondo Games.

 

Spillere: 2
Alder: 9+
Tid: 20 min
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,678 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: