Bang! Dice Game - DK

Model/varenr.: LPFI7380

I det amerikanske vildvest holder den evige kamp mellem loven og forbrydelserne opvarmning. Pludselig mørkere en pile regn himlen: Det er et indisk angreb! Er du dristig nok til at holde trit med indianerne? Har du modet til at udfordre din skæbne? Kan du udsætte og besejre de hensynsløse vogtere omkring dig?

 
Bang! The Dice Game holder kernen i Bang! kortspil på plads. Ved starten af ​​spillet tager spillerne hver et rollekort, der hemmeligt placerer dem på et hold: Sheriffen og de deputerede, forbudt og afskedige. Sheriffen og de deputerede har brug for at dræbe de forbudte, de forbudte vinder ved at dræbe Sheriffen, og afskedigelserne ønsker at være de sidste spillere, der lever i spillet.
 
Hver spiller modtager også et karakterkort, der giver ham en særlig magt i spillet. Sheriffen afslører sit rollkort og tager den første tur af spillet. På en tur kan en spiller rulle de fem terninger op til tre gange ved hjælp af terningens resultater for at skyde nabo-spillere, øge rækkevidden af ​​sine skud, helbrede hans (eller andres) livspunkter eller sætte ham i rækkevidde af indianerne, der er repræsenteret af ni tokens i midten af ​​bordet. Hver gang en spiller ruller en pil, tager han en af ​​disse tokens; Når den endelige token er taget, taber hver spiller et livspunkt for hvert tegn han holder, så sendes tokens tilbage til midten af ​​bordet.
 
Hvis en spiller indsamler en trio af Gatling symboler på terningerne, brænder han et skud på alle andre og løser sig indiske tokens. Hvem får skuddet først? Spil fortsætter, indtil et hold opfylder sin vindende tilstand - og døden vil ikke nødvendigvis holde dig i at vinde så længe dine holdkammerater trækker igennem!
179,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,345 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: