Kluster

Model/varenr.: SBDK2560

Det bliver ikke meget mere simpelt end Kluster.

Hver spiller får en stak magneter, og skiftes til at lægge dem på spillepladen, der består af en tydelig, orange snor. Spilleren, der først kommer af med alle sine magneter, vinder spillet. Det lyder måske nemt, og det er det også... Og dog.

For det er jo sådan med magneter, at de er… (drumroll please) magnetiske! Så jo flere magneter, spillepladen bærer på, jo sværere bliver det at lægge magneter på, uden at de CLICKER, KLASKER, og KLYNGER sammen! Og uheldigvis er det sådan, at når du lægger en magnet, der gør, at nogle magneter gør hvad magneter nu engang gør, skal du tage alle påvirkede magneter op på hånden! Og det er jo ikke så smart, når det netop gælder om at komme af med dem.

Det, at spillepladen bare er en snor, og derfor kan ændres og skubbes til gør, at to spil aldrig vil føles ens – du kan sågar prøve at bruge magneterne til at rykke på snoren under spillet, så det bliver sværere for modstanderne. Det gør også, at man kan tage spillet med overalt – det kommer sågar med en lille sæk, alle spilkomponenterne passer ned i.

Kluster er altså et af de spil, der kan spilles af absolut alle, der besidder evnen til at lægge objekter fra sig. Og det er det, der gør det så genialt. Det bliver desuden ikke mere tilfredsstillende end når din oversikre modspiller lægger sin sidste magnet, og en kakofonisk ‘KLACK’ kan høres idet alle magneterne beslutter sig for at de var ensomme, og hægter sig til hinanden. Det får man ikke i andre spil.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 10 minutter
Sprog: Dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk og flere

179,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,593 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer