Grundspil

Codenames Duet

Model/varenr.: CGE00040

Codenames Duet beholder de grundlæggende elementer fra Codenames - giv ét-ords ledetråde for at få nogen til at identificere dine agenter blandt dem på bordet - men nu arbejder du sammen som et team for at finde alle dine agenter. (Hvorfor I ikke allerede ved, hvem jeres agenter er, er et spørgsmål, som Kongressens efterforskere vil komme efter jer med senere).

Læg 25 ordkort ud i et 5×5 gitter for at sætte spillet i gang. Placer et nøglekort i holderen, så hver spiller ser den ene side af kortet. Hver spiller ser et 5×5 gitter på kortet, hvor ni af felterne er farvet grønne (repræsenterer dine agenter) og tre felter er farvet sorte (repræsenterer snigmordere). Tre af de ni felter på hver side er også grønne på den anden side, en snigmorder er sort på begge sider, en er grøn på den anden side, og den anden er en uskyldig tilskuer på den anden side.

I fællesskab skal I afsløre alle femten agenter - uden at afsløre en snigmorder - før tiden løber ud for at vinde spillet. Begge spillere kan beslutte at give den første ledetråd på et ord til den anden spiller sammen med et tal. Den, der modtager ledetråden, placerer en finger på et kort for at identificere agenten. Hvis det er rigtigt, kan de forsøge at identificere en anden. Hvis de identificerer en tilskuer, slutter deres gættetid. Hvis de identificerer en snigmorder, taber I begge! I modsætning til almindelige Codenames kan de blive ved med at gætte, så længe de identificerer en agent hver gang; det er nyttigt, når man skal gå tilbage til tidligere ledetråde og finde dem, man tidligere har overset. Når den første ledetråd er givet, skiftes spillerne til at give ledetråde.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 11+
Spilletid: 15-30 min
Sprog: Engelsk
149,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,667 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: