Decrypto (Dansk/Norsk)

Model/varenr.: LSM07DKNO

Spillerne konkurrerer i to hold i Decrypto, hvor hvert hold forsøger at fortolke de kodede beskeder, som deres holdkammerater præsenterer for dem korrekt, mens de knækker de koder, de opsnapper fra modstanderholdet.

Hvert hold har sin egen skærm, og på denne skærm gemmer de fire kort i lommer nummereret 1-4, så alle på det samme hold kan se ordene på disse kort, mens de skjuler ordene for det modsatte hold. I første runde gør hvert hold følgende: Et holdmedlem tager et kodekort, der viser tre af cifrene 1-4 i en eller anden rækkefølge, f.eks. 4-2-1. Derefter giver de en kodet besked, som deres holdkammerater skal bruge til at gætte denne kode. Hvis holdets fire ord f.eks. er "gris", "slik", "telt" og "søn", siger jeg måske "Sam-stribet-lyserød" og håber, at mine holdkammerater kan kortlægge disse ord korrekt til 4-2-1. Hvis de gætter rigtigt, er det godt; hvis ikke, får vi et sort mærke for fiasko.

Fra anden runde skal et medlem af hvert hold igen give en ledetråd om deres ord for at matche en nummereret kode. Hvis jeg får 2-4-3, kan jeg nu sige "suger-prins-pløk". Det andet hold forsøger så at gætte vores nummererede kode. Hvis de gætter rigtigt, får de et hvidt mærke for succes; hvis ikke, skal mit hold gætte tallet rigtigt eller få et sort mærke for fiasko. (At gætte rigtigt gør ikke andet end at undgå fiasko og give modstanderholdet information om, hvad vores skjulte ord kan være).

Runderne fortsætter, indtil et hold enten får sit andet hvide mærke (vinder spillet) eller sit andet sorte mærke (taber spillet). Et spil varer typisk mellem 4 og 7 runder. Hvis ingen af holdene har vundet efter otte runder, skal hvert hold forsøge at gætte det andet holds ord; det hold, der gætter flest ord korrekt, vinder.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakke Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

Min. Antal Spillere: 3
Max. Antal Spillere: 7-10
Alder: 12+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Dansk, Norsk
79,00 DKK
Lager: 61 stk tilbage på lager
Vægt: 0,545 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: