Populær

TEAM3 PINK (Nordic)

Model/varenr.: LPFI7471P

Tre aber har startet et byggefirma, og arbejdet kommer hurtigt! Nu er aberne nødt til at arbejde sammen for at afslutte deres arbejde, før tiden løber ud.

TEAM3 PINK-spillet spilles i hold på tre spillere, hvor hver spiller tager rollen som en af ​​de tre aber: aben, der ikke kan tale, aben, som ikke kan se, eller aben i midten.

• Aben, der ikke kan tale, er den eneste, der kan se byggeplan-kortet med  ​​strukturen, som deres team skal bygge, men de har ikke lov til at tale. De kan kun kommunikere i bevægelser.

• Aben i midten skal fortolke bevægelser fra aben, der ikke kan tale, og videresende dem til aben, der ikke kan se, så de kan bygge strukturen.

• Aben, der ikke kan se, er den eneste, der kan røre ved brikkerne, men de skal spille spillet med lukkede øjne. De er ansvarlige for at bygge strukturen baseret på de instruktioner, som aben har fået fra midten.

Der er to forskellige sæt TEAM3. PINK og GREEN. Hver leveres med sit eget sæt af tegninger og en miniudvidelse. Miniudvidelsen til TEAM3 PINK kaldes Dimension Tension.

Antal spillere: 3-6 (og til 12 med GREEN)
I alderen: 8+
Spilletid: 30 minutter
Sprog: Dansk, Norsk, Svensk, Finsk

159,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,566 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer