L.A.M.A.

Model/varenr.: LPFI7470

I LLAMA gældr det om at dumpe kort fra din hånd så hurtigt som du kan, men du er muligvis ikke i stand til at spille hvad du vil - så afslutter du og fryser din hånd eller trækker og håber, at du fortsætter med at spille?

Hver spiller starter en runde med seks kort i hånden; bunken består af lama-kort og kort nummereret 1-6 med otte kopier af hver. På en tur kan den aktive spiller spille et kort, trække et kort eller afslutte. Hvis du vil spille et kort, skal du spille det samme nummer som det øverste kort i bunken eller et nummer højere. Hvis en 6'er er på bunken, kan du spille en 6 eller en lama, og hvis en lama er på toppen, kan du spille en anden lama eller en 1'er. Hvis du holder op, placerer du dine resterende kort med forsiden ned og tager ikke længere handlinger i runden.

Runden slutter, når en spiller tømmer hånden, eller alle spillere har afsluttet. I begge tilfælde indsamler spillere tokens baseret på kortene foran dem, hvad enten de er i hånden eller på bordet. Hvert forskellige talkort i hånden giver dig hvide symboler (hver værd 1 point) lig med kortets værdi, mens en eller flere lamaer giver dig et sort symbol (som er 10 point værd). Hvis du spillede alle dine kort, kan du returnere et token (hvidt eller sort), som du tidligere har indsamlet til forsyningen. Derefter blandes alle kortene og begynder en ny runde.

Spillet afslutter den runde, hvor mindst en spiller har fyrre eller flere samlede point. Den, der har færrest point vinder!

Antal spillere: 2-6
I alderen: 8+
Spilletid: 20 minutter
Sprog: Dansk, Svensk, Norsk og Finsk

129,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,169 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: