Grundspil

Forest Shuffle

Model/varenr.: LK0175

I Forest Shuffle konkurrerer spillerne om at samle de mest værdifulde træer og derefter tiltrække arter til disse træer og dermed skabe et økologisk afbalanceret levested for flora og fauna.

Til at begynde med har hver spiller seks kort på hånden, hvor kortene enten viser en bestemt trætype eller to skovboere (dyr, planter, svampe osv.), hvor sidstnævnte kort er delt i to, enten vertikalt eller horisontalt, med en beboer i hver korthalvdel.

I en tur skal du enten trække to kort - enten med billedsiden nedad fra bunken eller med billedsiden opad fra lysningen - og føje dem til din hånd, eller spille et kort fra din hånd ved at betale omkostningerne og derefter sætte det i spil.

Hvert træ og hver beboer har en pris, og for at betale denne pris skal du smide kort fra din hånd i lysningen med billedsiden opad. Hvis du spiller et træ, skal du vende det øverste kort i bunken i lysningen og derefter placere træet foran dig. Hvis du spiller en beboer, skal du kun betale prisen for den beboer, du vælger, og derefter skubbe dette kort ind under et træ, som har en tom side, der matcher den beboer, du vil spille. (Der kan spilles kort på alle fire sider af et træ: top, bund, venstre og højre).

Alternativt kan du spille et kort med billedsiden nedad som en træplante. Dette kort koster ikke noget, og der kan spilles beboere på det, men det har ingen arter, hvorimod hvert træ har en af otte arter.

Når du har spillet et kort, kan du bruge effekten på dette kort (trække kort, lægge ekstra kort, tage en ny tur osv.) eller få den bonus, du fik, hvis du betalte for dette kort med kort i samme farve - eller begge dele, hvis det er relevant, idet effekten finder sted før bonussen.

Hvis lysningen indeholder mere end ni kort ved slutningen af din tur, skal du lægge alle disse kort i æsken uden for spil.

Under opsætningen blev der lagt tre vinterkort i den nederste tredjedel af bunken. Når det tredje vinterkort trækkes, slutter spillet med det samme, og så tæller spillerne deres point baseret på træerne og beboerne i deres skov. Den, der får flest point, har vundet.

Forest Shuffle er det første i rækken af Lookout-spil med Lookout Greenline-mærket, produceret på FSC-certificeret papir og helt uden plastik.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 5
Alder: 10+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,57 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: