Grundspil

Everdell, 3rd Edition

Model/varenr.: STG2668EN

I den charmerende dal Everdell, under de tårnhøje træers grene, blandt bugtende vandløb og mosbegroede huler, trives og vokser en civilisation af skovdyr. Fra Everfrost til Bellsong er mange år kommet og gået, men tiden er inde til at bosætte sig i nye territorier og grundlægge nye byer. Du bliver leder af en gruppe væsener, der er opsat på netop sådan en opgave. Der er bygninger at opføre, livlige figurer at møde, begivenheder at være vært for - du har et travlt år foran dig. Vil solen skinne klarest på din by, før vintermånen står op?

Everdell er et spil med dynamisk opbygning af tableauer og placering af arbejdere.

På sin tur kan en spiller foretage sig en af tre handlinger:

a) Placere en arbejder: Hver spiller har en samling af arbejderbrikker. De placeres på spillepladens steder, begivenheder og på destinationskort. Arbejdere udfører forskellige handlinger for at fremme udviklingen af en spillers tableau: samler ressourcer, trækker kort og udfører andre specielle handlinger.

b) Spil et kort: Hver spiller bygger og befolker en by; et tableau med op til 15 Construction- og Critter-kort. Der er fem typer kort: Rejsende, Produktion, Destination, Styring og Velstand. Kortene genererer ressourcer (kviste, harpiks, småsten og bær), giver evner og i sidste ende point. Kortenes samspil afslører talrige strategier og et næsten uendeligt udvalg af fungerende byer.

c) Forberedelse til den næste sæson: Arbejdere returneres til spillernes forråd, og nye arbejdere tilføjes. Spillet spilles fra vinter til den følgende vinters begyndelse, hvor spilleren med byen med flest point vinder.

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
399,00 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Vægt: 1,779 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: