Grundspil

Between Two Castles of Mad King Ludwig

Model/varenr.: STM506

Kongen kræver et slot! Du er en verdenskendt mesterbygger, der er blevet bedt af den gale konge Ludwig om at hjælpe med at designe sit slot. Projekter af en sådan betydning kræver ekspertise fra mere end én person, så for hver opgave er du parret med en anden mesterbygger for at udføre de grandiøse planer. Vil dine planlægnings- og partnerskabsfærdigheder være nok til at designe de mest imponerende slotte i verden?


Brætspillet Between Two Castles of Mad King Ludwig skal I drafte brikker, hvor hver brik er et rum i et slot. Du arbejder sammen med spilleren på din venstre side for at designe et slot og med spilleren til højre på en andet slot. På hver tur vælger du to brikker fra din hånd, afslører dem og arbejder derefter med dine partnere for at placere dem.

I slutningen af ​​dette brætspil scores hvert slot. Din personlige slutresultat er den laveste af scoringerne for de to slotte, som du hjalp med at designe. Vinderen er den spiller med det højeste slutresultat. Det er nødvendigt at dele din opmærksomhed mellem begge slottene for at ende med sejren.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 7-10
Alder: 10+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
279,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,587 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: