Trails of Tucana

Model/varenr.: APO10111NO

Dette brætspil er et flip-and-write-spil fra skaberne af Avenue og Doodle City, der er nemt at lære og hurtigt at spille spille, men har nok dybde til at underholde mere dedikerede gamere.

Spillerne får hver et kort over øen Tucana, der viser dens landsbyer og vigtige seværdigheder. Landsbyernes positioner er tilfældige for hver spiller, så hvert spil giver et unikt puslespil.

Hver tur vender en spiller to terrænkort, og skal tegne - på deres eget kort - en sti mellem to tilstødende lokationer med de viste terræntyper. Efterhånden vil stierne vokse til et netværk af veje. Spillere scorer point ved at forbinde matchende havne og ved at forbinde seværdigheder til havne. At være den første til at forbinde to havne giver bonuspoint.

For at tilføje dybde til spillet er der varierende fordeling af de forskellige terrænkort. Bjergkort er for eksempel sjældnere end ørkenkort, så det ville være sværere at bygge en sti gennem en bjergkæde eller over vand end gennem ørken eller skov. Spillere skal tage dette med i betragtning, når de planlægger deres ruter. Og de bør maksimere sandsynligheden for, at de kan gøre brug af enhver kombination af terrænkort, der måtte komme op.

Antal spillere: 1-8
I alderen: 8+
Spilletid: 15 minutter
Sprog: Dansk, engelsk, svensk, norsk og finsk

129,00 DKK
Lager: 5 stk tilbage på lager
Vægt: 0,618 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: