Pandemic Fall of Rome

Model/varenr.: ZMGZM7124

På højden af ​​sin magt rummer det romerske imperium mere end to millioner kvadrat miles af territorium med over hundrede millioner mennesker. Gennem århundreder af dets eksistens bragte imperiet store fremskridt inden for ingeniør, arkitektur, videnskab, kunst og litteratur. I begyndelsen af ​​det 5. århundrede havde decennier af politisk korruption, økonomisk krise og et overbelastet militære krævet en alvorlig vejafgift på rigets stabilitet. Dette banede vejen for alvorlige indtrængen fra aggressive barbariske stammer, hvilket førte til et fald, som Rom ikke ville genoprette. Nu skal borgere, soldater og allierede i Rom forene for at beskytte imperiet.

Ved at kombinere Pandemics kooperative gameplay med innovative nye mekanismer tager Pandemic: Fall of Rome spillere tilbage i historien til tiden for verdens største imperium: Rom. Et svækket militær har forladt grænserne åbne for invasion fra utallige stammer som angelsaxerne, goterne, vandalerne og hunerne. Når du marcherer gennem det romerske rige, skal du rekruttere hære, befæste byer, forfalske alliancer og stå imod de invaderende horder i kamp.

Det er ikke nok nok at forsvare Rom. Spillerne skal finde en måde at stoppe indtrængen på og finde fred med deres nabolande. Spillere samler sæt af matchende farvede kort for at skabe en alliance med de forskellige stammer. På den måde får de evnen til at bruge kort, der matcher stammen, for at omdanne andre medlemmer af den stamme til romerske soldater og fremme deres evne til at holde linjen mod andre angribere.

Tag på unikke roller med specielle evner for at forbedre dit holds chancer for at beskytte mod indtrengerne. Arbejd sammen, brug dine færdigheder klogt og stop Roms efterår!

Pandemic: Romernes fald omfatter en kabalmodus, hvor spilleren pålægger sig at være kejseren og pålægger tre forskellige roller for at forsøge at beskytte byen mod de invaderende horder. Spillere, der ønsker et sværere spil, kan prøve "Roma Caput Mundi" udfordringen ved at tilføje flere Revolt-kort til dækket; de skal også respektere loven i Rom, at romerske legioner ikke er tilladt i byen.

319,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,073 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: