Populær
Grundspil

Magic Maze, eng

Model/varenr.: SIT297

Efter at være blevet frataget alle deres ejendele bliver en magiker, en kriger, en elver og en dværg tvunget til at plyndre det lokale indkøbscenter Magic Maze for alt det udstyr, de har brug for til deres næste eventyr. De bliver enige om først at kortlægge labyrinten i sin helhed, derefter finde hver enkelts yndlingsbutik og til sidst finde udgangen. For at undgå at blive overvåget af vagterne, der har set mistænksomt på deres ankomst, vil de alle fire udføre deres kup samtidig og derefter skynde sig hen til udgangen. Det er i hvert fald planen ... men kan de gennemføre den?

Magic Maze er et samarbejdsspil i realtid. Hver spiller kan styre en helt for at få den helt til at udføre en meget specifik handling, som de andre spillere ikke har adgang til: Flyt mod nord, udforsk et nyt område, tag en rulletrappe... Alt dette kræver et tæt samarbejde mellem spillerne, hvis det skal lykkes at flytte heltene på en klog måde. I må dog kun kommunikere i korte perioder i løbet af spillet; resten af tiden må I spille uden at give hinanden visuelle eller lydmæssige signaler. Hvis det lykkes alle heltene at forlade indkøbscentret inden for den begrænsede tid, der er afsat til spillet, og hver især har stjålet en meget specifik vare, så vinder alle sammen.

I starten af spillet har du kun tre minutter til at foretage handlinger. Timeglasrum, du støder på undervejs, giver dig mere tid. Hvis sandtimeren nogensinde løber helt ud, taber alle spillere spillet: Du har vakt mistanke, og indkøbscentrets sikkerhedsvagter snupper dig!

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 7-10
Alder: 8+
Spilletid: 15-30 min
Sprog: Engelsk
229,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,862 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer