Grundspil

Hues and Cues

Model/varenr.: USO5376

Hvilken nuance tænker du på, når vi siger "æble"? Hues and Cues er et brætspil om farverig kommunikation, hvor spillerne udfordres til at skabe forbindelser til farver med ord. Ved kun at bruge stikord med et eller to ord forsøger spillerne at få andre til at gætte en bestemt nuance blandt de 480 farver på spillepladen. Jo tættere gættene er på målet, jo flere point får du. Da alle forestiller sig farver forskelligt, har det aldrig været så sjovt at forbinde farver og ledetråde!

Saml dig med tre til ti personer for at spille et hurtigt og enkelt spil med en prisme af muligheder! Først skjuler en "stikordsgiver" en bestemt farve, som han/hun har valgt fra et sæt kort. Der er 480 nuancer på brættet foran dig! Efter at have fået stikord med et eller to ord, placerer alle deres markør på den farve, de tror, der beskrives. "Kaffe." Er den mørkebrun, som i friskbrygget? "Au lait." Med mælk. Det betyder, at jeg skal vælge en lysere nuance!

Brug eksempler fra hverdagen, fra naturen til popkultur eller materialer og stemninger. Alle omkring bordet får en tur til at give stikord og gætte. Jo bedre dine hints eller gæt er, jo flere point får du. Udnyt andres erfaringer for at indsnævre det, de har i tankerne!

Selve brætspillet er sprog-neutralt, når reglerne først er lært.

Min. Antal Spillere: 3
Max. Antal Spillere: 7-10
Alder: 9+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: