Warhammer 40.000: Leviathan

Model/varenr.: GW40-01

Der er ikke tid til fred. Ingen tilgivelse. Intet afbræk. Der er kun krig.

Galaksen vrider sig i en altopslugende konflikts knyttede næve. Det undertrykkende Imperium of Mankind balancerer på randen af udslettelse, belejret fra alle sider af kætterske krigsherrer, synske hekse og glubske alien-imperier. Voldsomme kampe raser i hvert eneste stjernesystem og på hver eneste planet, mens loyalister, forrædere og rumvæsner flår selve virkeligheden fra hinanden i deres krig om dominans. Hver dag stiger flammerne højere.

Det er en mere forfærdelig æra end nogensinde før, og der er ingen fred blandt stjernerne...

Hvis du ønsker at kaste dig hovedkulds ud i den nye udgave af Warhammer 40.000, behøver du ikke lede længere end til denne herlige boks. Warhammer 40.000: Leviathan kommer komplet med to stærke hære af spektakulære nye miniaturer, der sætter en styrke af mægtige Space Marines op mod en uendelig xenos-sværm af tyranider på baggrund af den fjerde tyranniske krig. Sættet indeholder også en eksklusiv regelbog, der går i dybden med spillets dystre, futuristiske omgivelser og giver et komplet sæt regler til at spille spændende spil med dine Citadel-miniaturer.

Dette bokssæt indeholder:

 • 1x 392-siders indbundet Warhammer 40.000: Leviathan-bog: Oplev den mørke historie og dystre dystopiske stemning i Warhammer 40.000, og lær at mestre storslåede hære af tapre krigere, frygtindgydende rumvæsner og meget mere på slagmarken. Dette enorme værk indeholder alle spillets grundregler, fuldt opdateret til den nye udgave af Warhammer 40.000, sammen med regler til det nye Combat Patrol-format. Denne eksklusive udgave indeholder også regler for Crusade-kampagnesystemet, så du kan udspille narrative spil og udvikle din hær fra uerfarne rekrutter til trofaste veteraner i løbet af flere slag, mens de kæmper i den tyranniske krig.
 • 72x Citadel-miniaturer i plastik, der kan skubbes sammen: Kernen i Leviathan-sættet er to hære af helt nye miniaturer, der hver især er smart designet, så de kan skubbes sammen uden brug af lim. Hver styrke indeholder et fleksibelt udvalg af kraftfulde enheder bevæbnet med ødelæggende våben og udrustning, og de kan nemt forstærkes med yderligere forstærkninger for at fungere som elitekernen i en større hær. Disse modeller omfatter:
  • 25x Space Marines: Genetisk udviklede supersoldater klædt i ubrydelig rustning og udstyret med det fineste krigsudstyr i Imperiet - Space Marines er kejserens Angels of Death.
   • 1x Captain in Terminator Armour: Denne kaptajn i Terminator-rustning er en fremragende kommandør og en meget dygtig kriger, der leder sine elite-kampbrødre i krig.
   • 1x Lieutenant with Combi-Weapon: Denne Lieutenant er en erfaren infiltrator og dygtig snigmorder, som har specialiseret sig i at kæmpe bag fjendens linjer og jage tyranider.
   • 1x Librarian in Terminator Armour: Denne librarian er en psykisk specialist klædt i en formidabel rustning, og han bruger sine overjordiske kræfter til at knuse fjender og forstærke allierede.
   • 1x Apothecary Biologis: Biologis er en erfaren lægeofficer, der indsamler prøver fra slagmarken til analyse og vejleder sine Space Marines-kolleger i de bedste måder at dræbe fjender på.
   • 1x Ballistus Dreadnought: Denne enorme krigsmaskine, der styres af en af Chapterets faldne helte, er en omvandrende artilleristilling, der støtter sine brødre med tung ildkraft.
   • 5x Terminators: Disse elitekrigere følger deres kaptajn ind i kampens centrum, beskyttet af taktisk Dreadnought-panser og indsat via teleport-teknologi.
   • 5x Sternguard Veterans: Disse ekspertskytter skyder deres fjender ned med en række boltervåben og udviser alle de færdigheder, der forventes af sådanne dekorerede krigere.
   • 10 Infernus Marines: Disse specialister i nærangreb udrydder store dele af fjenden med glødende ildstorme, der slippes løs fra deres dødbringende pyreblasters.
  • 47x Tyranids: Drevet af det almægtige Hive Minds imperativer fejer Tyranid-sværme hen over verden efter verden - en flodbølge af biologiske dræbermaskiner, der søger at fortære hver eneste flig af levende materie.
   • 1x Winged Tyranid Prime: Dette alfa-krigsbæst styrter ned på læderagtige vinger og flænser og river sine fjender med grusomme kløer.
   • 1x Neurotyrant og 2x Neuroloids: Neurotyrant er et svævende monster, der udstråler en frygtindgydende psykisk skygge i warpen og driver sit bytte til skrigende vanvid.
   • 1x Screamer-Killer: Denne Screamer-Killer er opkaldt efter den karakteristiske hyletone fra dens bioplasmiske eksplosioner og er et monstrum, der er udviklet til at gå forrest i Tyranid-angreb.
   • 1x Psychophage: Dette glubske væsen stormer ind i kampen med skræmmende hastighed og har en særlig smag for fjender med psykiske kræfter.
   • 3x Von Ryan's Leapers: Disse hurtige og luskede rovdyr kommer frem fra skjul for at starte dødbringende bagholdsangreb, der nedlægger uforsigtige byttedyr på et øjeblik.
   • 5x Barbgaunts: Disse bæster er ikke meget mere end levende våben, Barbgaunts marcherer ind i kampen, mens de udsender salver af takkede projektiler, der sænker alt, der overlever angrebet.
   • 11x Neurogaunts: Disse væsener, der kommer frem i sydende masser, er skabt til at beskytte og forstærke de synaptiske knudepunktsdyr i invasionssværmen.
   • 20x Termaganter: Disse sværmende rovdyr plager deres bytte med hagl af ildkraft og forsøger at omringe deres fjender og udhule deres antal.
   • 2x Ripper Swarms: Disse skrækindjagende, kitinagtige maskiner sværmer over sårede og døde, og hvis de er nok, kan de endda trække trænede krigere ned.
 • 1x Samlevejledning: Disse trinvise instruktioner viser dig, hvordan du samler alle miniaturerne i æsken, og giver de grundlæggende egenskaber til at bruge dem i spil.
 • 1x Space Marines Transfer Sheet: Brug dette enorme udvalg af vandbaserede mærkater til at dekorere rustningen på dine malede Space Marines med identificerende ikonografi.
 • 1x 66-korts Chapter Approved: Leviathan Mission Deck: Skab nemt afbalancerede og varierede missioner til dine Warhammer 40.000-spil med disse kort til deployeringszoner, missionsregler, primære missioner, sekundære missioner og gambits. Selvom de er designet til matched play-spil, kan de bruges til at generere spil til alle typer spil.

Alle miniaturer leveres med deres passende baser. Miniaturerne leveres umalede og skal samles.

 

1.499,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 4 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer