Warhammer 40.000 Core Rulebook

Model/varenr.: GW40-02

In the grim darkness of the far future, there is only war.

Galaksen vrider sig i den altopslugende krigs knyttede næve. The Imperium balancerer på randen af udslettelse, belejret fra alle sider af kætterske krigsherrer, dæmonbesættende hekse og glubske alien-imperier. The Great Rift gennemskærer tomrummet, et flosset sår, der er revet gennem hjertet af kejserens rige og bløder galskab og mutation ud over alt.

I hvert eneste stjernesystem og på hver eneste planet raser kampene voldsommere end nogensinde før, mens loyalister, kættere og aliens flår selve virkeligheden fra hinanden i deres krig om dominans. Hver dag stiger flammerne højere - dette er en mere forfærdelig æra end nogensinde før, for der er ingen fred blandt stjernerne...

Bogen
Denne indbundne bog på 280 sider er en uundværlig guide til Warhammer 40.000 og indeholder alt, hvad du behøver at vide for at samle, bygge, male og spille med Citadel-miniaturer i det 41. årtusindes dystre mørke.

Du finder en oversigt over Warhammer 40.000-hobbyen i alle dens aspekter, kerneregler til at spille kampe, der spænder fra små træfninger til massive Onslaught-spil, og en grundig introduktion til denne rige og ødelæggende ramme gennem fordybende historie, fantastiske illustrationer og fotografier og et stemningsfuldt kig på hver af de fraktioner, der fører krig i den fjerne fremtid.

WARHAMMER 40.000-HOBBYEN
Bogen åbner med en introduktion til denne fantastiske hobby gennem dens fire nøgleord - Saml, Byg, Mal og Spil. Du finder ud af, hvordan du starter din samling af Citadel-miniaturer, lærer, hvordan folk bygger og maler deres modeller, og får forslag til værktøjer og vejledninger, der kan hjælpe dig videre. Du begynder også din rejse som hærfører med et kig på, hvordan, hvor og hvorfor spillere deltager i dynamiske bordkampe i Warhammer 40.000, et eksempel på en kamprapport mellem to hære og en forklaring på forskellige spillestile - selvstændige kamppatruljer, kompetitive Chapter Approved-spil og narrative korstogskampagner.

DARK IMPERIUM
Dette omfattende historieafsnit giver en indgang til det dystre mørke i det 41. årtusinde. Det er en fjern fremtid domineret af et undertrykkende og korrupt menneskeimperium, dets smuldrende grænser forsvaret af dødsdømte helte og truet af trusler både udefra og indefra, dets historie præget af uvidenhed og blodbad og latteren fra tørstende guder.

Den første del af denne guide udforsker det forfaldne Imperium og den galakse, det befinder sig i - den for længst afdøde God-Emperor, der sidder evigt på sin gyldne trone, High Lords og Adeptus-bureaukratierne, der regerer i hans navn, det fanatiske Ecclesiarchy, der prædiker den kejserlige tro, de hemmelighedsfulde Ordos fra den altseende Inquisition og de post-humane Space Marines, der kæmper kampe, som ingen andre kan udholde. Du vil også opleve den helvedesdimension, der er kendt som the warp, som giver næring til psykisk mutation og interstellare rejser, de gale kaosguder, der hersker over dens uendelige dybder, de blasfemiske kulter, der tjener dem, og den store kløft, der deler realrummet i to.

Der er også et dobbeltsidet galaktisk kort, som fremhæver vigtige planeter, systemer, krigszoner og warpstorme.

Den anden halvdel dykker ned i settingens historie, fra dens myteomspundne fortid til de apokalyptiske sammenstød i nutiden. Du finder en tidslinje over menneskehedens udvikling gennem Terras og teknologiens tidsalder, Age of Strife and Darkness og hele vejen til Imperiets tidsalder. Du vil udforske den overtro, der gav næring til Imperiummets tilbedelse af tabt teknologi og dets frygtelige had til rumvæsner og mutanter, the Great Crusade, hvor kejseren forsøgte at forene menneskeheden, Horus Heresy, der satte galaksen i flammer, og de årtusinder af krig og tab, der formede Imperium.

Endelig træder du ind i æraen Indomitus - markeret af åbningen af The Great Rift, fødslen af en ny dødsgud og genoplivningen af Primarch Roboute Guilliman. Mens den nye lord-regents Indomitus-korstog forsøger at genforene det døende imperium, indvarsler en psykisk opvågnen en skræmmende heksealder, og Abaddon the Despoiler plager galaksen med hjælp fra den dæmoniske halvgud Vashtorr og deres Arks of Omen. Da Lion El'Jonson, kejserens første primarch, vender tilbage, afværger han kun den totale katastrofe - og med genopblomstringen af Hive Fleet Leviathan kan galaksen blive reduceret til intet andet end mad for en alien-sværm.

FACTIONER
Udforsk hver af de fraktioner, der fører krig i Warhammer 40.000, med detaljerede baggrundsoplysninger plus taktiske beskrivelser og en miniatureudstilling af deres Combat Patrols. Imperiets mønstrede hære omfatter mægtige Space Marine Chapters, Astra Militarums rækker, de fanatiske kulter Adeptus Mechanicus og Adepta Sororitas og de gyldne vogtere kendt som Adeptus Custodes. De blasfemiske kaosstyrker omfatter gamle Traitor Legions og nyere Heretic Astartes, såvel som de overjordiske Chaos Daemons. Endelig spænder den lumske Xenos-trussel fra de brutale Orker, lejesoldaterne fra Leagues of Votann og det ekspansionistiske T'au Empire til de gamle grene af Aeldari og Drukhari, de dødsensfarlige Necrons og de glubske Tyranids og deres Genestealer Cults.

KERNEREGLER
Warhammer 40.000 Core Rules indeholder alt, hvad du behøver at vide for at udkæmpe glorværdige slag i den krigshærgede galakse i det 41. årtusinde. Disse grundlæggende regler bruges til spil i alle størrelser og stilarter og danner grundlag for brug med andre supplementer.

Du lærer de generelle principper og kernebegreber i Warhammer 40.000, de datasheets og egenskaber, som dine modeller bruger, og de regler, der gælder for spillets fem faser: Kommandofasen, bevægelsesfasen, skydefasen, angrebsfasen og kampfasen. Du finder også stratagemer og evner, der bruges af alle hære, samt yderligere regler for elementer som strategiske reserver, terrænfunktioner og fly.

Endelig er der regler for at samle en hær, sætte dine modeller op til et spil, kontrollere mål for at vinde sejren og en mission - Only War - så du kan komme i gang med at spille med det samme.

COMBAT PATROL
Combat Patrol er det ideelle udgangspunkt for at spille Warhammer 40.000. Det er hurtigt at lære og bruger grundreglerne til at udspille taktiske sammenstød, der bør vare op til en time, kun ved hjælp af indholdet i Combat Patrol-æskerne. Disse styrker har hver især skræddersyede, selvstændige regler, som præsenteres online og i andre publikationer, og som giver dig alt, hvad du behøver for at komme i gang med at spille. Dette afsnit giver en introduktion til Combat Patrol-spiltilstanden, en forklaring på Battle Ready-standarden for maling til spil og seks forskellige Combat Patrol-missioner - Clash of Patrols, Archeotech Recovery, Forward Outpost, Scorched Earth, Sweeping Raid og Display of Might - hver med deres egne mål, missionsregler og indsættelseskort til en række forskellige spiloplevelser.

Bogen afsluttes med et separat indeks til grundreglerne, der fungerer som en praktisk reference til brug, mens du spiller spil.

Dette er Core Rulebook til 10th Edition.

359,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: