Psychic Awakening: Phoenix Rising

Model/varenr.: GW40-30

Bog 1 i Psychic Awakening serien

Gå ind i en mørk ny æra med krigsførelse i Phoenix Rising - den første bog i den episke Psychic Awakening-serie. Del regel manual, del spændende fortælling, dette er din guide til måske den mørkeste udfordring Aeldari nogensinde har stået over for - og måske deres største mulighed.

Gennem lokkende historier, vil du opdage konsekvenserne af åbningen af ​​Great Rift på de forskellige fraktioner af Aeldari, fra Commorragh til Craftworlds, gamle planer bliver fuldført og en borgerkrig mellem Ynnari og deres rivaler brygger. I mellemtiden forbedrer et stort sæt reglerudvidelser dine Drukhari- og Craftworlds-hære med navnegeneratorer, opdaterede datablad og dybdegående regler, der giver dig mulighed for at oprette dine egne Craftworlds, Kabals og mere!

Inde i denne bog på 80 sider finder du:

  • Baggrund, der bringer den fulde virkning af Great Rift på Aeldari til live, hvor man undersøger de kløfter, der er dannet mellem forskellige fraktioner i deres samfund, den stigende tro på Ynnead, Slaanesh' sult og mere!
  • Opgaver, der giver dig mulighed for at genskabe nogle af de mest vigtige slag, der involverer Aeldari under den psykiske opvågning, og krigszoner, der giver dig mulighed for at bringe dine slag til nogle af de mest centrale konfliktsteder.
  • Udvidede hærregler for Craftworlds, inklusive alternative Exarch-evner, opdaterede datablad til Jain Zar og Howling Banshees, en ny psykisk disciplin og et system, der giver dig mulighed for at opbygge dine egne Craftworld Attributter
  • Udvidede hærregler for Drukhari, inklusive opdaterede datasheets for Drazhar og Incubi, navnegenereringstabeller og et system, der giver dig mulighed for at opbygge dine egne kabaler, Wych Cults og Haemonculus Covens
  • Udvidede hærregler for Ynnari, inklusive evner på hele hæren, datablad og matchede spilpoint for The Visarch, The Yncarne og Yvraine, Warlord-træk, stratagems, Revenant Psychic Discipline, Relics of Ynnead og mere!
245,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,54 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: