War Zone Charadon – Act II: The Book of Fire

Model/varenr.: GW40-17

Forgeworld Metalica er belejret. Typhus og hans pestbefængte hære forsøger at inficere planeten med en grusom og dødelig sygdom, der er kendt under navnet Nemesis Wurm. Mens verdenerne i deres system brænder, og warpstorme raser, står planetens forsvarere alene mod et skrækkeligt angreb.

Andetsteds rører mørke skygger sig, da et gammelt og frygteligt væsen bliver kaldt frem for at gøre Imperiet ondt på ny - i spidsen for sine dødelige disciple træder Be'lakor frem fra warpens dybder for at iværksætte et ondsindet angreb på Kolossi, House Ravens hjemverden. I hele krigszonen kæmper de kejserlige styrker mod udmattelse, isolation og rædsel, mens de forsøger at overleve deres kætterske fjender. Men midt i mørket flammer et voldsomt nyt lys, for en kampgruppe fra Indomitus korstoget er endelig kommet som svar på regionens råb efter hjælp - en gruppe ledet af Abbess Sanctorum Morvenn Vahl selv.

 

I denne 120-siders hardback bog finder du:

  • En spændende baggrund, hvor kampene i Charadon-sektoren fortsat intensiveres. Oplev, hvordan First Daemon Prince Be'lakor's uventede ankomst truer den sidste store kejserlige bastion, der endnu ikke var bukket under for kampene - ridderverdenen Kolossi.
  • Et dybdegående kampagnesystem, som du kan bruge til at deltage i krigene om Kolossi og Metalica-fronten.
  • Et væld af indhold til Crusade-kampagnen, herunder unikke relikvier og fremskridt til dine enheder, der afspejler din Crusade-styrkes deltagelse i denne vidtstrakte krig.
  • Daemons of Chaos: Et opdateret datablad for Be'lakor, the First Daemon Prince
  • Adepta Sororitas: Et kodekstillæg for Order of Our Martyred Lady
  • Chaos Space Marines: Et appendiks med regler for syv Traitor Legions og seks Renegade Chapters
  • Armies of Renown: Regler og matched play-indhold til at opstille tematiske styrker, der giver en helt ny måde at samle en Warhammer 40.000-samling på, herunder en Skitarii Veteran Cohort og Disciples of Be'lakor
  • Yderligere indhold, herunder tre nye legendariske missioner, der giver dig mulighed for at genoptage ikoniske missioner, der er centrale for fortællingen.

Denne hardback-bog leveres også med et sort 1/4" båndmærke.

Du skal bruge et eksemplar af Warhammer 40.000 Core Book for at kunne bruge indholdet af dette tillæg.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,727 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: