Chapter Approved: Grand Tournament 2021 Mission Pack and Munitorum Field Manual 2021 Mk II

Model/varenr.: GW40-39

Dette års udgave af Chapter Approved er ent uundværligt værktøj for alle fans af Warhammer 40.000 matched play. Uanset om du er en erfaren turneringsdeltager eller bare gerne vil sikre, at dine kampe altid udkæmpes på lige fod, er dette et uundværlige supplement til matched play-spil i Warhammer 40.000.

I denne 96-siders softback bog finder du:

  • To missionspakker med ni missioner hver til kampe i Incursion- og Strike Force-skala, der hver især er designet til at give spillerne en anderledes udfordring.
  • Retningslinjer for opsætning og afvikling af et matched play eller et kompetetivt spil på Grand Tournament-niveau, herunder forslag til slagmarkens størrelse, tidsbegrænsninger og hvordan man bedst bestemmer sekundære mål.
  • Opdaterede sekundære mål. Nogle er helt nye, mens andre er blevet justeret eller har fået justeret mængden af sejrspoint, de giver.
  • Og meget, meget mere...

Derudover finder du også en separat bog på 56 sider - Munitorum Field Manual Mk II - der indeholder alle de seneste opdateringer af matched play points, der omhyggeligt er afbalanceret og afstemt i samarbejde med store turneringsarrangører og vores playtestere.

Uanset om du ønsker at tage dit matched play-spil til et helt nyt niveau eller blot ønsker at holde dig ajour med alle de seneste udviklinger inden for pointværdier for alle fraktioner, har Chapter Approved noget for dig og er en passende guide til den nye udgave af Warhammer 40.000.

Bemærk venligst: pointværdierne i Munitorum Field Manual 2021 MkII for Thousand Sons og Grey Knights er ukorrekte på grund af en forsinkelse i udgivelsen af deres codexer. Indtil disse kodekser udkommer senere i 2021, kan du downloade de opdaterede pointværdier for Thousand Sons og Grey Knights fra Games Workshops hjemmeside.

245,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,388 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: