Open War Mission Pack

Model/varenr.: GW40-20

En enkel og sjov måde at opsætte spil til Warhammer 40.000, Open War-kort tager al ubeslutsomhed og tvivl ud af processen og lader dig komme videre med dit spil. Et dæk på 51 kort opdelt i fem typer, der hjælper dig med at bestemme opsætning, mål og særlige regler for åbent spil.

Inklusiv:

  • 12x deployment kort: Tolv forskellige stilarter for spillerinstallation
  • 9x målkort: Ni forskellige mål for at vinde spillet
  • 18x twist-kort: 18 forskellige særlige regler, der kan bruges til at tilføje en speciel faktor til spillet, såsom surt regn, orbital snavs og kampe om natten om natten
  • 6x ruse kort: Seks forskellige kort, der kan bruges til at skaffe en fordel, f.eks. Baghold eller dækning - bruges til at imødegå en højere Power Rating
  • 6x Sudden Death: Seks forskellige kort, der giver forskellige måder at vinde, hvis du er markant i undertal - hvis din fjende har en Power Rating mindst dobbelt så stor som din egen, får du en hemmelig fordel du kan bruge som du vil!

Hvis du bruger alle korttyper, er der over 60.000 kombinationer - en enorm mængde variation! Kortene præsenteres med et instruktionshæfte og har kunst på bagsiden.

119,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,122 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer