Warhammer 40,000 Open War Cards

Model/varenr.: GW40-05-60

En simpel og sjov måde at opsætte spil af Warhammer 40.000 på, Open War-kort tager al ubeslutsomhed og tvivl væk og giver dig mulighed for at fortsætte med dit spil. Et dæk på 48 kort opdelt i 5 typer, de hjælper dig med at bestemme udbredelsen, målene og de særlige regler for Open Play-spil. Inkluderet:

 
12 x Deploymentskort - 12 forskellige deployments
 
12 x Mål kort - 12 forskellige mål for at vinde spillet;
 
12 x Twist-kort - 12 forskellige specielle regler, der kan bruges til at tilføje en særlig faktor til spillet, såsom sur regn, orbitalaffald og kamp i nattens død;
 
6 x Ruse kort - 6 forskellige kort, der kan bruges til at hente en fordel, som f.eks. Baghold eller grave i - bruges til at modvirke en højere power rating;
 
6 x pludselige dødskort - 6 forskellige kort, der giver forskellige måder at vinde, hvis du er betydeligt underbemandet - hvis din fjende har en power rating mindst dobbelt så stor som din, får du en hemmelig fordel at bruge som du ønsker!

 
Hvis du bruger alle typer kort, er det over 60.000 kombinationer - en enorm mængde! Kortene er præsenteret med en instruktionsbogen og har kunst på bagsiden.

97,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,112 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: