Psychic Awakening: Saga of the Beast

Model/varenr.: GW40-35

Bog 6 i Psychic Awakening-serien.

Da the Great Rift flækkede galaksen, så orkene det som en opfordring til endnu større konflikter og krige. Ghazghkulls store Waaagh! voksede hurtigt i størrelse og styrke med hver nye erobring, som grønhuderne instinktivt mønstrer for krig. The Grand Warlords horder blev yderligere stykede, da Ork Weirdboyz' visioner tvang deres warbands til at slutte sig til the Great Waaagh flere lysår væk.

I mellemtiden modtog Rune Priests fra Space Wolves deres egne visioner og forudsagde foreningen af greenskin-racen. Logan Grimnar, der var fast besluttet på at blande sig inden en sådan katastrofe kunne overvælde the Imperium, tog afgørende handling og sendte sine Great Companies over Stjernenes Hav i et forsøg på at besejre orkene, før de blev ustoppelige og til sidst frigøre galaksen for den trussel, Ghazghkull udgør.

I den sjette del af Psychic Awakening vil du læse, hvordan Space Wolves angreb orkerne, uanset hvor de kunne findes - og hvad der skete, da Ragnar Blackmane sporede Ghazghkull til sin base på Krongar. I mellemtiden forbedrer et stort sæt reglerudvidelser dine hære af Space Wolves og Orks med navnegeneratorer, opdaterede datasheets og meget mere derudover.

Inde i denne bog på 80 sider finder du:

  • Spændende baggrundshistorie, der afslører omfanget af den samlede Ork-trussel
  • Opgaver, der giver dig mulighed for at genskabe nogle af de mest vigtige kampe, der fandt sted, da Wolf mødte Beast
  • Udvidede hærregler for Space Wolves - inklusive den dødbringende nye Primaris-version af Ragnar Blackmane
  • Udvidede hærregler for orkerne - inklusive det nye datasheet til Ghazghkull Thraka (som ikke bare er tilbage, men mere magtfuld end nogensinde!) Og hans grot bannerbærer, Makari
245,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,514 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer