Abominant

Model/varenr.: GW51-59

En mester blandt kultens mutante aberrants, den Abominant er en uhyggelig ødelæggende kugle af muskel og chitin, der bruger et tungt bludgeoning instrument som om det kun vejer mere end en viljeskift. Først når den brølende, dementerede brute knuses alle før det i en spændende frenesi, der græder i en blanding af vrede, smerte og selvlidelse, bliver den virkelige rædsel af dets eksistens klar. Det styres af en Mindwyrm Familiar, en diminutiv bio-psykisk konstruktion, der er givet liv i den nedslående slam, der findes i en patriarks lair.

Den Abominant er en ødelæggende nærkampspecialist, der er i stand til at levere enorme mængder skader med sin power sledgehammer og rending klo. Det giver Genestealer Cults spillere et melee-fokuseret HQ valg, hvis Mindwyrm Familiar hjælper med at beskytte det og andre nærliggende venlige enheder fra psykiske angreb.

Denne pakke indeholder en enkelt multitart plast miniature med en Abominant styret af en Mindwyrm Familiar. Den leveres som 11 komponenter og leveres med en 40 mm rund bund.

175,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,025 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: