Aberrants

Model/varenr.: GW51-60

De misdannede, klumpede og umenneskeligt stærke Aberrants er de frastødende afarter af yngelcyklussen. Selvom de er dumme, gør deres instinktive behov for at forsvare deres yngel dem til værdifulde aktiver for kulten. Med tungt industrielt værktøj i hånden forårsager de et imponerende blodbad med deres råstyrke og målrettede beslutsomhed.

Aberrants danner frygtindgydende flokke af krigere, der udmærker sig ved at levere enorme mængder af skade i nærkamp. Deres tunge nærkampsvåben bruges til at banke deres fjender til underkastelse, og hvis de ikke gør nok, tilføjer deres flænsende kløer et dødbringende nådesstød. Kombineret med deres evne til at afværge meget af den skade, de udsættes for, kan denne enhed let dominere deres fjender.

Dette plastiksæt indeholder 41 komponenter, nok til at bygge 5 Aberrants med et valg af power picks eller power hammers. Der er også mulighed for at bygge en Hypermorph bevæbnet med en power hammer eller et tungt improviseret våben, og 11 forskellige hoveder. Dette sæt er designet til at give en høj grad af udskiftelighed mellem delene. Leveres med 5x 32 mm runde baser.

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,11 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer