Biophagus

Model/varenr.: GW51-44

En mester for genmanipulation og bio-alkymi, biophagus er ansvarlig for industrialisering af indoktrinering og infektion. De samler uvæsentlige nye forurenende stoffer, som inficerer deres ofre med xenos genetik, morphing deres krop og sind, og gør dem modtagelige for kultens uhyrlige indflydelse. En patriark kan give Biophagus en Familiar, en scuttling assistent, der sniger sig ind i beskyttede faciliteter for at sprede kemiske stoffer i vandspjæld eller luftfiltreringsbælge.

Udover at levere betydelige buffs til en nærliggende Genestealer Cults Aberrant enhed, er Biophagus en formidabel nærkampfighter i sig selv, der gør stor brug af hans dødbringende injektor goad. Hans Alchemicus Familiar kan også hjælpe ham, da han søger at forbedre hans muterede brødres kampmiljøer og bidrage til at gøre de hylende Aberrants i din hær endnu farligere.

Biophagus er en multipart plast miniature bevæbnet med en holstered autopistol og en injektor goad, og er ledsaget af en Alchemicus Familiar. Sættet indeholder 10 dele og leveres med to 25 mm runde baser.

175,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,024 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: