Achilles Ridgerunner

Model/varenr.: GW51-61

Achilles Ridgerunners spænder ind i dødelige grænsemiljøer, deres piloter søger efter lovende ressourceaflejringer og kommunikerer deres placering tilbage til base. Selvom det er godt rustet til at engagere fjendens spejdere og udlændinge, ligger Achilles Ridgerunner s sande kvaliteter i sin evne til at gå over for kultens hovedkræfter, at scoute potentielle bagholdssteder og indløbsruter på fjendens territorium.

Achilles Ridgerunners er hurtige buggies, der er i stand til at bære en betydelig mængde af orden. De kan også fungere som et vigtigt støttefartøj til enheder af Atalan Jackals, hvilket giver denne enhed endnu mere manøvredygtighed. Udstyret med to tunge stubbers, kan det også tage enten en tung minearbejderlaser, en tung mørtel eller en missilstarter, der giver enhver Genestealer Cults-spiller en nyttig værktøjskasse til at håndtere enhver fjende.

Denne pakke indeholder en enkelt plast Achilles Ridgerunner bevæbnet med to stærke stubbers, og et valg af enten en tung minearbejder laser, en tung mørtel eller en missil launcher. Den leveres med en lang række andre muligheder og valgfri wargear og en 120 mm oval base.

315,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,16 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer