Primaris Psyker

Model/varenr.: GW47-39

Disse Psykers følelsesmæssigt afstemte sind er rustet mod de mange farer, der risikerer at opstå, når uautoriserede brugere af warpens kraft anvender dem. Disse kamptrænede psykere støtter Astra Militarums soldater med uhyggelige prognoser, beskyttelse mod fjendtlig hekseri og storme af deres egen psykiske styrke. Selv om de sjældent har tillid til deres kolleger, er der kun få generaler, der ville gå i kamp uden en psykers hjælp.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Primaris Psyker - en magtfuld sanktioneret heks, som Astra Militarum anvender. Dette psykiske kraftværk er mærket med Scholastica Psykana-symbolerne, udstyret med en række psy-forbedrende redskaber og er bevæbnet med en kraftstav til at kanalisere deres mentale styrke og har en laspistol i bæltet. Primaris-psykeren er poseret midt i et skridt fremad, mens den lange frakke og skærf pisker i en hedensk vind og den ene hånd er udstrakt for at fokusere en skræmmende psykisk manifestation.

Dette sæt består af 4 plastkomponenter og leveres med 1x Citadel 32mm Round Base. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

179,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,02 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: