Baneblade

Model/varenr.: GW47-24

En Baneblade kampvogn er snarere en rullende fæstning end et køretøj, og den har en overvældende ildkraft. Hvor end en Baneblade kommer i kamp, bliver den centrum for kamplinjen, hvor Imperial Guardsmen og selv mindre kampvogne søger ly i dens læ, mens dens enorme primære kanon og talrige andre kanoner hamrer fjenden i underkastelse.

Dette gigantiske plastiksæt i flere dele bygger en supertung Baneblade, en tordnende kampvogn, der har et fuldt arsenal og er i stand til at absorbere skader, der ville tilintetgøre en lille hær. Hvis du leder efter et omdrejningspunkt, som en mægtig panserkolonne kan bygges op omkring, er en supertung tank et godt valg, der kan chokere dine fjender og opsuge utrolige mængder ildkraft og skåne resten af din hær. Den er bevæbnet med en mægtig baneblade-kanon og en koaksial autokanon på tårnet, plus en demolisher-kanon på det fremadrettede skrog, 2 lascannons på sidetårne, to heavy bolters på et fremadrettet skrog-tårn, 2 twin heavy flamers i sponsonmontering og en heavy stubber i en pintle mount på toppen af tårnet. Sponsonflammerne kan erstattes med yderligere 2 dobbelte heavy bolters, og der kan tilføjes ekstra sponsoner med yderligere lascannons og enten dobbelte heavy bolters eller dobbelte heavy flamers. Dette er MEGET ildkraft.

Du finder også kosmetiske muligheder, som f.eks. ekstra opbevaringsplads, ekstra panserplader på slidbanerne, slæbekroge, brændstof og muligheder for artillerister og kampvognskommandanter i lugerne - herunder et valg af forskellige hoveder. Du kan alternativt bygge kampvognskommandanten til fods, bevæbnet med en boltpistol eller laspistol i den ene hånd og et kraftsværd eller en pegende hånd i den anden. Uanset hvordan du bygger den, vil din bits-kasse sætte pris på alt det ekstra plastik, der er tilbage.

Dette massive sæt kan alternativt bygge en række andre supertunge kampvogne:

  • Banesword - bevæbnet med en quake-kanon til at straffe køretøjer og befæstninger på ekstrem afstand
  • Shadowsword - bevæbnet med en kampvognsslagtende vulkan-kanon
  • Doomhammer - bevæbnet med en titan-dræbende magmakanon og troppebærende kapacitet
  • Stormsword - bevæbnet med en bunkerødelæggende stormsword siege-kanon
  • Banehammer - bevæbnet med en tremor-kanon til at bremse aggressive modstandere
  • Stormlord - bevæbnet med en vulcan mega-bolter og stor troppebærende kapacitet
  • Hellhammer - bevæbnet med en hellhammer-kanon til nærkamp

Dette sæt består af svimlende 381 plastkomponenter og et Baneblade Transfer Sheet med 253 transfers. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

939,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,406 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: