Bullgryns

Model/varenr.: GW47-14

Bullgryns rekrutteres blandt de mest stædige af Ogryn-stammen af abhumans, klædt i tunge rustninger og bevæbnet med robuste assault weaponry, der er bygget til at modstå deres uhåndterlige styrke. En række af disse tungt muskuløse humanoider er et skræmmende syn, der rykker frem i skjoldlinjer, hvorfra skud preller uskadeligt af, og som uddeler tordnende slag med tunge mauler og smider sprængstoffer, når de angriber.

Dette plastiksæt i flere dele bygger tre Bullgryns - voluminøse, pansrede auxiliaries udstyret med tunge skjolde og kampvåben. Hver Bullgryn kan bevæbnes med enten en eksplosiv granatkappe eller en kraftig maul og bærer enten et tårnhøjt pladeskjold eller et mere manøvredygtigt brute-skjold. Sættet indeholder en række tilbehør og udskiftelige komponenter til at tilpasse dine abhuman-grupper - herunder fire maskerede eller skæggede hoveder, tre skjolddesigns af hver type og et udvalg af ekstra ammunition, fragmentbomber, poser og flasker. Den indeholder også et særligt cybernetic hoved til en Bone 'ead-gruppeleder.

Dette sæt kan alternativt bygge tre Ogryns med våben, eller det kan bruges til at bygge Nork Deddog eller en Ogryn Bodyguard, samt to Ogryns eller Bullgryns.

Dette sæt består af 121 plastkomponenter og leveres med 3x Citadel 40mm Round Bases. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

339,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,231 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: