Cadian Command Squad

Model/varenr.: GW47-09

Cadias officersklasse er enestående ledere, der tjener i Imperiets måske mest fremragende regimenter. Disse kompromisløse veteraner, der er uddannet til at være de allerbedste og er omgivet af en kadre af håndplukkede vagter og hjælpere, forventer intet mindre af de tropper, de har under deres kommando. Nogle er lige så inspirerende som de regimentsstandarder, de bærer i deres kølvand, mens andre er lige så motiverende som de korte ordrer, der udstedes af deres vox-operatører.

Dette plastiksæt i flere dele bygger et Cadian Command Squad, der består af en Cadian Commander og fire Veteran Guardsmen. Cadian Commander er bevæbnet med dit valg af en laspistol, bolt pistol eller plasma pistol i den ene hånd og et chainsword, power sword eller power fist i den anden hånd. Hver af de ledsagende veteraner er udstyret forskelligt - en feltlæge med en laspistol og en medi-pack, en vox-operatør med en laspistol og et master vox-system, en bodyguard med en laspistol og dit valg af chainsword, power sword eller power fist, og en fanebærer, der bærer en laspistol sammen med et regimentsflag. Livvagten og fanebæreren kan i stedet hver især bygges som våbenspecialister, bevæbnet med et valg af flamer, grenade launcher, meltagun eller plasma gun.

Sættet indeholder endnu flere kosmetiske valgmuligheder, der kan få dit Command Squad til at skille sig ud, som f.eks. magnoculars, slængte og stuvede våben, tre finialer til regimentsstandarden og masser af forskellige hoved- og baseringsmuligheder, som kan blandes og matches rundt om i gruppen - nok til at sikre, at hver Command Squad i din hær ligner de unikke veteraner, de er.

Dette sæt består af 123 plastkomponenter og leveres med 5x Citadel 28.5mm Round Bases. Der medfølger også et Astra Militarum Infantry Transfer Sheet med 597 transfers med tal, gruppemarkeringer og Cadian regimenters heraldik. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,148 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: