Warmachine: Superiority

Model/varenr.: PIP1008

Total War in the Iron Kingdoms!

Superiority bringer spillerne ind i den hylende storm af total krig og lægger et ansigt til de soldater i mudderet, der udgør kernen af enhver nations hær. Oplev strukturen og det indre arbejde i hvert kongeriges militære maskine, og lad derefter slagmarken op med nye episke warcasters, warjacks, enheder og troppstyper. Nye strategier, taktikker og kombinationer sikrer, at dine Warmachine-kampe aldrig har været mere brutale!

 

  • Fordyb dig i gribende fortællinger om dampdrevet krigføring fortalt fra kød- og blodsoldatens synspunkt.
  • Torden over slagmarken med nye kavalerienheder, der aldrig før er set i Warmachine!
  • Så frygt i dine modstanders hjerter med fem nye episke warcasters, og styrk derefter din hærs evner med heroiske character solos bevæbnet til tænderne og klar til kamp!
  • Sælg dit sværd til den højeste byder med alle nye lejesoldatkontrakter.
  • Udforsk den detaljerede anatomi for hver fraktionens militær, herunder organisationsdiagrammer og beskrivelser af berømte enheder.
  • Konstruer tematiskehære, tilpasses derefter deres look og fornemmelse med specialiserede militære insignia, hæder og priser.

Warmachine: Superiority leverer 208 sider med pulspumpende, krigs-rasende handling og spænding, der er bestemt til at efterlade dig brændende til kamp i den prisvindende verden af ​​Iron Kingdoms.

99,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,086 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer