Enemy in Shadows

Model/varenr.: CB72406

Et revideret og opdateret Director's Cut af en af ​​de bedst ansete rollespilkampagner, der nogensinde er skrevet! Enemy in Shadows præsenterer den første del af den episke Enemy Within-kampagne, serien af ​​Warhammer Fantasy Roleplay-eventyr, som inspirerede en generation gamere. Så saml dine helte, og tag dem fra en ydmyg opstart som fallitte eventyrere til imperiets mest hæderlige haller, hvor enhver beslutning kan ændre imperiets skæbne.

På det ordinerede tidspunkt vil vi rejse os fra vores hemmelige steder og kaste imperiets byer i ruiner. Kaos vil dække dette land, og vi, de udvalgte, vil opløftes i hans blik. Hil Tzeentch, Den som Ændrer Vejen! Njawrr'thakh 'Lzimbarr Tzeentch!'

Enemy in Shadows inkluderer:

  • Et udvalg af 'Grognard Boxes', som tilføjer helt nye måder at spille gennem eventyrene på, hvilket sikrer, at selv dem, der allerede har spillet Enemy Within-kampagnen, finder Enemy in Shadows frisk og ny.
  • Den første del af Enemy Within-kampagnen, revideret og opdateret af Graeme Davis, den legendariske Warhammer Fantasy Roleplay forfatter.
  • En komplet guide til Bögenhafen, en af ​​de vigtigste byer i Reikland, fuld af spændende steder at besøge og udforske.

Enemy in Shadows bruger regler fra Warhammer Fantasy Roleplay grundbogen, og bruges bedst med Enemy in Shadows Companion bogen

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,921 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: