Shadow of the Eighth

Model/varenr.: GWBL3158
  • En Minka Lesk-roman, spækket med mareridtsagtige kampe
  • Kan Cadian 101st afsløre skæbnen for den forsvundne Cadian 8th?
  • Skrevet af Justin D Hill

En Minka Lesk-roman

Mens Cadia brændte, steg en ung rekrut til tops. Nu er Minka Lesk en respekteret kaptajn, og hendes Cadian 101st er på en mission for at opspore det forsvundne 8. regiment på en mareridtsagtig, krigshærget planet.

LÆS DEN, FORDI

Det næste kapitel i Minka Lesks saga efter hendes kampe i Traitor Rock udforsker både rædslen og æren ved den cadianske arv i en voldelig galakse.

HISTORIEN

Cadias styrker kæmper videre, desperate efter at hævne ødelæggelsen af deres hjemverden og bevise, at selv i kølvandet på et stort tab, er de stadig forbilleder for Astra Militarum.

Da Minka Lesk og Cadian 101st opdager et levn fra den forsvundne Cadian 8th - som man troede var gået tabt i planetens forsvar - ser de en mulighed for at rette op på fortidens fejl og følger sporet til Telken's Rest, en verden i centrum af kaos-krigsherren Drakul-zar's kollapsende regime.

Men Imperiet er ikke de eneste, der kaster sig over Telken's Rest, og Minka opdager snart, at der er mørke hemmeligheder gemt midt i den iskolde spredning af hab-blokke og manufactoriaer. Da fortiden vender tilbage for at hjemsøge dem, står Cadian 101st over for et valg - vil de stå fast og gøre, hvad der skal gøres, eller vil spøgelset af det, de har mistet, føre dem på afveje?

Bogen er skrevet af Justin D Hill, og er i paperback.

79,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,272 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: