Dark Imperium: Godblight

Model/varenr.: GWBL2995

Bog 3 i Dark Imperium-trilogien

Skæbnerne for primarchen og Imperial Regent Roboute Guilliman og hans forræderiske bror Mortarion mødes i det kulminerende slag i the Plague Wars.

LÆS DEN FORDI
Det er det opgør, du har ventet på, når Guilliman og Mortarion udlever 10.000 års indestængt vrede i et opgør for livet.

HISTORIEN
Roboute Guilliman og hans faldne bror Mortarions veje fører dem ubønhørligt sammen på Iax. Haveverdenen, der engang var en juvel i Imperiet, er døende, efterhånden som the Lord of Deaths planer om at bruge den som et omdrejningspunkt for at trække stjerneriget Ultramar ind i warpen bliver til en dødelig realitet.

Mens Guilliman forsøger at forhindre ødelæggelsen af sit rige, planlægger Mortarion at bringe sin bror til fald med Godblight, en sygdom, der er skabt i selve Nurgles kedel, og som har magten til at ødelægge en søn af kejseren.

Primarcher tørner sammen i de hærgede landskaber på Iax. Guderne går i krig, og hele galaksen balancerer på en knivsæg af ødelæggelse. Mens noget kraftfuldt rører sig i sjælenes hav, er kun én ting sikker - uanset hvem der vinder det sidste store sammenstød i the Plague War, vil eftervirkningerne af sejren give ekko gennem evigheden...

Denne bog er skrevet af Guy Haley, og er i paperback.

89,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,31 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: