Ahriman: The Omnibus

Model/varenr.: GWBL2333

En Warhammer 40.000 omnibus

Forvist fra Thousand Sons begiver heksemesteren Ahriman sig ud på en episk søgen med et enkelt mål: at rette op på sin største fiasko og redde sin legion.

LÆS DEN FORDI
Det er en episk saga om store ambitioner, der sætter en af Warhammer 40.000's største antihelte op mod, ja, stort set hele galaksen, inklusive Space Marines, inkvisitionen og hans egne brødre. Nå ja, og primarchen Magnus the Red dukker også op...

HISTORIEN
Navnet Ahriman har været berygtet lige siden den galaktiske krig under the Horus Heresy. Den største sorcerer i Thousand Sons og protege for primarchen Magnus the Red, Ahrimans dybeste svaghed er hybris. Hans fejlagtige tro på at kaste the Rubric for at kurere sin legion for deres forbandelse har sendt ham i eksil. Selvom Ahriman er forsmået af sine frænder, har han ikke opgivet sin stræben efter at genoprette sine brødre fra de skind, de er blevet til, og han vil trodse galaksens værste rædsler og selve the Eye of Terror for at få den viden, der skal til for at opnå det. For at skabe frelse må Ahriman risikere sin egen fortabelse og sin primarchs vrede.

Bogen er skrevet af John French, og er i paperback.

INDHOLD
Ahriman: Exile
Ahriman: Sorcerer
Ahriman: Unchanged

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,6 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: