Harrowmaster

Model/varenr.: GWBL3094

En Alpha Legion-roman

Lederen af en Alpha Legion warband fortsætter den lange krig mod the Imperium of Mankind, mens han nærer ambitionen om at blive Harrowmaster og forene sin legion.

LÆS DEN, FORDI

Oplev Alpha Legion i kølvandet på the Great Rift, hvor de står over for Primaris Space Marines fra the Indomitus Crusade.

HISTORIEN

Alpha Legion er mere end almindeligt udspekulerede, men bedrag er et tveægget sværd. Da Indomitus Crusade trænger ind i de fjerneste afkroge af Ultima Segmentum, møder warbandet kendt som Serpent's Teeth de frygtindgydende Primaris Marines, og Alpha Legion står over for et valg - forsvinde ind i skyggerne eller tilpasse sig og slå tilbage.

Solomon Akurra, lederen af The Teeth, har til hensigt at gøre krav på titlen som Harrowmaster og binde de stridende hoveder af den hydra, der udgør hans legion, sammen. Hans allierede er uensartede og uprøvede, og hans fjender marcherer med the Imperiums magt i ryggen. Meget er ikke, som det ser ud til, og oddsene er imod Alpharius' sønner ... men Solomon er bevæbnet med et våben, som Imperiet ikke kan ignorere - sandheden.

Bogen er i paperback, og er skrevet af Mike Brooks.

79,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,25 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: