Vampire: The Masquerade 5th Edition Core Rulebook

Model/varenr.: RGS09382

Vampyr: Masqueradeen er det originale og ultimative rollespil af personlig og politisk skræmmelse.

Du er en vampyr, der kæmper for overlevelse, overherredømme og din egen falende menneskehed - bange for det du er i stand til og frygt for de umenneskelige konspirationer, der omgiver dig. Som en vampyr lider du hungerspangene, den ubarmhjertige og frygtelige tørst for menneskeligt blod. Hvis du nægter at håndtere det, vil det overvinde dit sind og drive dig til forfærdelige handlinger for at slække det. Du går denne barberkants kant hver nat.

Mørke designs, bittere fjender og mærkelige allierede venter dig i denne verden af ​​mørke.

Den klassiker, der ændrede rollespilspil for evigt vender tilbage! Denne femte udgave har et strømlinet og moderne regelsæt, smuk ny fuldfarvet kunst og en rig historieoplevelse for spillere. Drevet af den innovative Hunger-cyklus indeholder spillet også regler for at skabe systemunderstøttede tegnkoterier, Loresheets, der direkte involverer spillere med deres foretrukne dele af indstillingen og The Memoriam, en ny måde at bringe karakterens detaljerede baggrunde og udvide dem i session.

V5 er en tilbagevenden til Vampires oprindelige vision, der bevæger sig dristigt ind i det 21. århundrede. Mens reglerne er blevet omdesignet, hedder denne nye udgave den dybe historie om originalen og fremmer metaplotten, hvorfra den sluttede og detaljerede præcis, hvad der er sket i Kindreds verden frem til i aften. Terror for den anden inkvisition, sammensværgelserne bag Gehenna-krigen og genopblussen af ​​alderskriget: disse er byggestenene i den moderne V5-krønike.

399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,829 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer