Biovore

Model/varenr.: GW51-41

Biovores er levende artilleri, opsvulmet af eksplosive sporeminer, som de nærer i deres kroppe. Når en Biovore forankrer sig til jorden med kitinagtige pigge, gennemgår den voldsomme spasmer, der udstøder dens flygtige afkom i høje buer som levende ammunition. Derfra detonerer de gasfyldte Spore Mines i en byge af knoglesplinter og syreregn, eller også driver de sløvt ned på slagmarken, klar til at eksplodere, når byttet nærmer sig.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Biovore - en intelligent Tyranid-morter - samt tre svævende Spore Mines. Biovores klodsede form understøtter en symbiotisk dorsal launcher, hvis spore-sæk bugner af biologisk sprængstof, der venter på at blive affyret. Spore-minerne kan affyres på slagmarken af biovoren eller bare regne ned fra himlen. Sættet indeholder flere alternative benstillinger og baseelementer til Biovore, samt tre forskellige designs af sporeminer, så du kan bevare variationen i din flok, mens du bygger et helt batteri af artilleri-bæster.

Biovoren i dette sæt kan alternativt bygges som en Pyrovore, et ildspyende Tyranid-væsen.

Dette sæt består af 37 plastikkomponenter og leveres med en Citadel 80 mm rund base og 3x Citadel 25 mm runde baser. Disse miniaturer leveres umalede og kræver samling.

269,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,13 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: