Arcane Journal: Tomb Kings of Khemri

Model/varenr.: GW07-02

Et landskab, der er forbandet af den frygtelige nekromantiker Nagashs forbryderiske intriger, riget Nehekhara, der engang var kendt som the Great Land takket være dets langvarige velstand, er nu de dødes domæne. Dette forbandede land regeres af de ældgamle Tomb Kings og deres legioner af frygtelige skeletkrigere.

Dette tillæg går i dybden med the Land of the Dead og udforsker traditionerne og troen i dette rædselsvækkende rige af døde konger og deres skeletundersåtter. I forbindelse med Warhammer: The Old World - Ravening Hordes, giver denne bog dig flere regler og fortællinger, så du kan bruge din Tomb Kings of Khemri-samling på nye og spændende måder.

I denne 48-siders tillægsbog finder du:

  • The Land of the Dead: Et detaljeret kig på det gamle Nehekhara: dets store byer, de gamle kongers og dronningers militære magt og den udødelige magt i Mortuary Cult.
  • Conflict in the Badlands: Et dybdegående kig på the Mortuary Cult i krig, der fortæller om jagten på at finde en gammel konges hvilested, der kulminerer i en ond kamp med the Badlands indbyggere.
  • Heroes of Legend: Baggrund og regler for tre berømte figurer: Settra the Imperishable; Prins Apophas, the Cursed Scarab Lord; og Nekaph, Emissary of Settra.
  • Armies of Infamy: Regler til opstilling af to unikke Tomb Kings Armies of Infamy: Nehekharan Royal Hosts og Mortuary Cults.

Dette er en udvidelse til Warhammer: The Old World - du skal bruge kopier af Warhammer: The Old World Rulebook og Warhammer: the Old World - Ravening Hordes, som begge kan købes separat, for at kunne bruge indholdet i denne bog.

139,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,25 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: