Zombicide: Green horde - Friends and Foes

Model/varenr.: GUGGUF036

Det er umuligt at forudsige, hvordan zombiepesten vil påvirke enhver given inficeret person. Det muterer hurtigt og danner mange slags udøde monstrøsiteter. Én sådan mutation er kaldt 'the Tainted'. Dækket af spidse, horn-lignende vækster, og med syre-blod slår de vild fra sig når de bliver ramt, og gør skade på alt i nærheden. Det er nok til at drive overlevende gale. Heldigvis kan man også finde trofaste ledsagere, som ikke alene kan berolige nerverne, men også tilføje deres kløer og hugtænder til den fælles kampstyrke.

Zombicide: Green Horde Friends and Foes-udvidelsen bringer en masse nyt materiale til Black Plague grundspillet. Den indeholder fire nye overlevende plus deres ID-kort og nyt udstyr. Sammen med dem er seks nye Familiars, som kan købes gennem hele spillet. Deres hjælp bliver instumental for at overvinde de nye Tainted Walkers og den tårnhøje Tainted Abomination. Der er også en ny 10-scenario eventyrpakke, som bruger fem nye dobbeltsidede terrænfliser. Kampen for overlevelse er kun lige begyndt!

Dette er en udvidelse til Zombicide: Green Horde eller Zombicide: Black Plague grundspillene, og kræver én af dem for at kunne spilles

369,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,28 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer