War of the Ring (Second Edition)

Model/varenr.: WOTR001

Dette er et storslået strategibrætspil, der giver spillerne mulighed for at fordybe sig i J.R.R. Tolkiens Ringenes Herres univers og opleve dens episke begivenheder, dramatiske konflikter og mindeværdige figurer.

Som Free Peoples-spiller har du kommandoen over de stolte hærskarer fra de vigtigste kongeriger i den tredje tidsalder. Fra Rohans hesteherrer til Gondors soldater og elverherrerne i Kløvedal leder du forsvaret af de sidste frie riger i Midgård.

Du møder Saurons onde håndlangere på slagmarken i et desperat forsøg på at forsinke deres angreb, mens du leder Ringens Fællesskab i jagten på Dommedagsbjerget.

Som skyggespiller leder du Mørkets Fyrstes horder og hans mægtigste håndlangere, mens de forsøger at bringe mørket til Midgård. Legioner af orker, trolde, ulveryttere og de frygtelige ringvæsner venter på din kommando. Jag ringbæreren, og bring den dyrebare ring til din mester, eller knus dine fjender med dine ustoppelige hære.

Dette er din chance for at skabe en tidsalders skæbne...

Antal spillere: 2-4
I alderen: 13+
Spilletid: 120 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Orange - Tarot-sized Sleeves, 73 x 122 mm
649,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 2,9 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: